Holtkamp Bouw B.V. is ontstaan uit Bouw- en Exploitatie Maatschappij Gebr. Holtkamp B.V., gevestigd in Bornerbroek in 1932. Sindsdien zijn wij actief op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw, projectontwikkeling, verbouwingen en renovatie. Al meteen vanaf de oprichting in 1932 heeft de kwaliteit van het geleverde product voorop gestaan. De inspraak van de opdrachtgever staat voor ons centraal: u als klant geeft dus aan wat u wilt; de architectuur, indeling en de uitvoering.

Bij Holtkamp Bouw is de klant al meer dan 75 jaar koning. Onze werkwijze is gebaseerd op een strakke organisatie, een afgewogen kostenberekening en een gedegen planning. Wij beschikken over een eigen timmerfabriek met KOMO-certificering die zorgt voor de toelevering van de machinale timmerwerken.

We hebben veel materieel in eigen beheer, zoals bijvoorbeeld een bouwkraan, vrachtvervoer, een verreiker en stapelsteigers. Deze eigen materialen zorgen ervoor dat wij snel, veilig, flexibel en voordelig kunnen bouwen. Holtkamp Bouw wil met u bouwen! Wij stellen alle middelen voor u ter beschikking. Zo kunt u alle kanten met ons op. Beschikt u over een kavel maar heeft u geen ontwerp vraag dan een standaard ontwerp aan. Heeft u een kavel en een ontwerp dan maken wij graag een offerte op maat voor u. Vraag ook onze brochure aan.

Ook tijdens de bouw biedt Holtkamp Bouw veel opties voor de klant. Wij denken mee. Wilt u het ontwerp wijzigen? Wij overwegen alle mogelijke opties in alle wijzigingen die worden bedacht. Hierbij staat de tevredenheid van de klant en de kwaliteit van uw huis op de eerste plaats! Dus heeft u plannen om te bouwen of verbouwen neem dan contact met ons op.

Holtkamp Bouw is een erkend leerbedrijf.