Om te kunnen voorzien in de groeiende vraag naar luxe, betaalbare woningen in de particuliere bouwsector hebben wij onze HBB-woningen ontworpen. HBB staat voor Holtkamp Betaalbaar Bouwen. Door bepaalde processen te standaardiseren en de juiste bouwwijze toe te passen, is het ons gelukt een aantal standaard woningen te creëren die wij u kunnen aanbieden tegen uitermate scherpe prijzen. Doordat wij geen concessies hebben gedaan in de keuze van het bouwmateriaal, zijn deze woningen uitermate interessant in de prijs/kwaliteit verhouding.

HBB-woningen zijn woningen met een standaard ontwerp. U bespaart dus al onmiddellijk op de kosten van uw architect. Bovendien, aangezien de meeste van deze woningen al ergens bestaan, is ook het verkrijgen van een bouwvergunning iets makkelijker en korter van duur. De HBB woningen worden echter wel op traditionele wijze gebouwd: geen geprefabriceerde woningen dus. Dit garandeert een lange levensduur. Het brengt ook het voordeel met zich mee, dat persoonlijke wijzigingen, wensen en aanpassingen aan het standaardontwerp altijd te bespreken zijn. U moet dan wel rekening houden met een meerprijs.

Hieronder ziet u een keuze uit onze mogelijkheden. In onze brochure “Betaalbaar Bouwen” vindt u meer specifieke informatie. U kunt deze brochure aanvragen door op de link hieronder te klikken. Mocht onverhoopt de woning die u zoekt niet voorkomen in onze brochure, neem dan contact met ons op. Niet alle mogelijkheden zijn in de brochure weergegeven.